Enjoy your ride!

Over ons

Over ons

Waterbike Harderwyck

De hit van aankomende zomer wordt waterfietsen, maar niet zomaar waterfietsen. De Schillerbike is de meest innovatieve waterfiets ter wereld, en vanaf nu te huur in Harderwijk.

Jessica Schiller heeft in 2013 deze waterfiets ontworpen, met de overtuiging een product te maken wat duurzaam, innovatief en veilig is. Door de combinatie van hoogwaardige techniek en design wordt de Schillerbike de Lamborghini onder de waterfietsen genoemd.

Het startpunt van uw waterfiets avontuur is de oude scheepshelling in Harderwijk. Deze unieke locatie is na de drooglegging van de Zuiderzee omgebouwd van scheepshelling naar multifuncionele locatie. Eet de lekkerste lunch of diner bij Chez Borchard, maak een rondvaart bij Veluvia of neem een kijkje bij de smid die het vuur nog regelmatig opstookt.

Na een korte uitleg over de Schiller waterfiets kunt U Harderwijk op een fantastiche manier ontdekken. U kunt hierbij denken aan het verkennen van de nieuwe haven, het strandeiland, de onlangs geopende boulevard, woonwijk het Waterfront of neem een kijkje op 1 van de eilanden.
Het grote voordeel van de Schiller waterfiets is dat je niet nat wordt. Dus ideaal om na uw tochtje de oude binnenstad te bekijken.

Al met al de activiteit op de Veluwe die u gedaan moet hebben deze zomer.

harderwijk-waterfiets-waterbike
Waterbike

Ervaar Harderwijk

De havens

Woonwijk Het Waterfront

Strandeiland, drink een drankje bij Walhalla

De nieuwe boulevard

Ontdek de eilanden rondom Harderwijk

Duurzaam, gezond en sportief

Ervaar Harderwijk op een unieke manier!